Inschrijven

Hoe lid worden?

Lid worden

Psoriasis Liga Vlaanderen vzw gaat er prat op dat zij steeds eerlijke informatie geeft. Wij spreken ons nooit uit over de beste therapie (want die bestaat niet!) en alle behandelingen zijn in de loop der jaren besproken geweest. Wij laten ook niet na te wijzen op sommige vervelende en/of kwade nevenwerkingen van de behandelingen. Bij ons verneemt u informatie die u zelden of nooit in het kabinet van de dokter te weten komt. Wij zijn geen dokters, wel bieden wij met onze ervaringsdeskundigheid onze leden praktische informatie aan.

Hoe bereikt die informatie onze leden?

Wij geven een driemaandelijks rijkgevuld en up-to-date tijdschrift PSORIANT uit dat alle leden gratis krijgen. We beleggen info-avonden over heel Vlaanderen naar gelang de behoeftes in de regio. Voor de leden zijn alle activiteiten gratis. We zenden Nieuwsflashes met nieuws-heet-van-de-naald. Op onze website kan je als lid rustig bladeren in onze ware psoriasisbibliotheek. Zie rubriek Bibliotheek (enkel voor leden). Daarin vind je

  • een pak artikels over psoriasis, gerangschikt volgens verschijningsdatum
  • archief binnenland met o.m. verschenen PSORIANTEN, persartikelen enz...
  • archief buitenland met digitale versies van buitenlandse pso-tijdschriften
  • foto- en videoarchief zoals foto's van de verschillende vormen van psoriasis, fotoverslagen van onze activiteiten, video's over psoriasis uit binnen- en buitenland enz..
  • boeken met recensies (binnen- en buitenland)
  • Een goed geïnformeerd psoriatieker staat overigens veel sterker. Bij de behandelende arts is men mondiger, hij/zij ondergaat de hele behandeling niet, maar werkt er actief aan mee!

Je lidmaatschap wordt pas actief nadat je je lidgeld hebt overgeschreven.

Het lidgeld bedraagt 18 € (23 € buiten België) en dan ben je lid tot 1 april 2019.

Te storten op rekening BE53 0011 8663 5453 BIC: GEBABEBB Psoriasis Liga Vlaanderen vzw Beervelde-Dorp 39 te 9080 Lochristi. (met de vermelding: nieuw lid) Hoe word je dan gratis lid? Eens het lidgeld op de rekening van de vereniging staat, krijg je thuis een pakket toegestuurd met o.a. het product "ISO-UREA MD BAUME PSORIASIS" van La Roche-Posay ter waarde van ongeveer 20 euro. Dat is onze deal!